O družbi

7. Bike festival v Portorožu – Pozdrav pomladi

Naše člane smo za začetek kolesarske sezone odpeljali z 20-sedežnim avtobusom LPP in kolesarsko prikolico na 7. Bike maraton v Portorož. Kljub nekoliko slabši vremenski napovedi se je maratona udeležilo 23 članov. Naša najmlajša udeleženka ima 12 let, odpeljala pa je 42 km progo, in to z gorskim kolesom. Večina nekoliko bolje pripravljenih je odpeljalo maraton v dolžini 88 km, drugi krajšega, 56  kilometrskega, in tretji 42 kilometrskega. Ob izredno lepo pripravljenem maratonu smo vsi z veseljem in velikim zadovoljstvom prišli v cilj in ob jedači veselo kramljali in si izmenjavali utrinke z maratona. Med povratkom proti domu smo se ustavili še na Vrhniki pri našem partnerju Hotel Mantova, kjer so nas pogostili s svojimi odličnimi sladicami, da smo si povrnili nekaj kalorij, ki smo jih pokurili na maratonu.

Ob srečni vrnitvi v Ljubljano nam je bilo vsem skupno, da se že veselimo naslednjega maratona ali kakšne skupno odpeljane kolesarske runde.

Lepo je z našimi člani in sodelavci ter njihovimi družinskimi člani preživeti lep sobotni dan na kolesu ter krepiti svoje telo in duha. Le sami lahko nekaj naredimo za svoje zdravje in boljšo kondicijo, da bomo lažje začeli delovni teden in z veseljem prihajali na svoje delovno mesto.

Hvala za udeležbo in lep pozdrav!

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.