Aktualno

Brezplačen prevoz po pokopališču Žale med 20. 10. 2018 in 1. 11. 2018

Bliža se dan spomina na mrtve, 1. november

Kot vsako leto bo tudi letos po pokopališču Žale organiziran brezplačen prevoz obiskovalcev z električnimi vozili.

Električna vozila so namenjena predvsem prevozu invalidov in starejših oseb, ki težko hodijo. Električno vozilo Žal bo od 20. 10. 2018 do 31. 10. 2018 med 9. in 17. uro, vozilo po voznem redu: vsako uro bo s 1. postaje krenilo ob polni uri, z 8. postaje pa na pol ure. Vozilo bo ustavljalo na osmih postajališčih na starem in novem delu pokopališča Žale, in sicer:

1. Pri cerkvi Sv. Križa pri glavnem vhodu na pokopališče Žale,

2. v bližini Lipe sprave in italijanskega pokopališča,

3. na križišču PST in glavne poti na pokopališču,

4. na PST pri fontani »Kamen življenja«,

5. na križišču Poti med javorji in Poti med akacijami,

6. na križišču Poti med javorji in Poti med gabri,

7. pri vhodu na oddelek D7 in D9,

8. pri zvončku Navček.

Vsa postajališča bodo označena s tablami, poleg njih pa bodo postavljene klopi.

 

Od 20.10. do vključno 1.11. 2018 bosta med 9. in 17. uro vozili še dve dodatni električni vozili Kavalir, ki pa ne bosta vozili po voznem redu, pač pa krožili po pokopališču. Popeljali vas bosta do želenega groba (oz. kolikor blizu bo možno) in vas potem odpeljali nazaj na izhodišče (oz. kamor boste želeli). Vozili lahko ustavite kjerkoli in kadarkoli v tem času. Lahko jih pokličete tudi na telefonsko številko 031/666-332.

Vse zgoraj navedene vožnje so BREZPLAČNE.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.