Aktualno

Brezplačen prevoz s Kavalirjem po pokopališču Žale

Obiskovalcem pokopališča Žale bo od 17. maja 2020 dalje na voljo brezplačen prevoz s Kavalirjem. Kavalir bo vozil do konca oktobra, vsako nedeljo in ob praznikih, med 8. in 16. uro. Potniki, ki potrebujejo prevoz, lahko Kavalirja pokličejo v času obratovanja na telefonsko številko 031 666 332.

 

Z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa, bo med vožnjo obvezna uporaba zaščitne maske ali druge ustrezne zaščite, ki prekrije nos in usta. V vozilu bo omejeno število potnikov, in sicer na eno osebo. izjemoma se lahko vozita dve osebi, kadar sta že tako ali tako skupaj (npr. mož in žena). Voznik bo po vsaki vožnji vozilo razkužil in prezračil.

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.