Aktualno

Brezplačna poletna mestna ali medkrajevna IJPP vozovnica

Spoštovani potniki,

obveščamo vas, da so dijaki in študentje, ki so že kupili ali še bodo kupili mestno ali medkrajevno IJPP vozovnico za mesec junij, upravičeni do brezplačne poletne vozovnice za meseca julij in avgust.

Vsi, ki ste IJPP vozovnico za mesec junij že kupili, lahko prevzem opravite:
- avtomatsko, na avtobusnih validatorjih,
- na našem Potniškem centru LPP, na naslovu Slovenska cesta 56 v Ljubljani.

Osnovnošolcem, dijakom in študentom, ki niso v sistemu IJPP, se je ob nakupu junijske vozovnice na kartico Urbana naložila tudi brezplačna poletna mestna vozovnica.
Dijaki, ki so v začetku šolskega leta kupili letno vozovnico, jim le-ta velja do konca avgusta.
Študentje, ki so v začetku šolskega leta kupili letno vozovnico, jim le-ta velja do konca septembra.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.