O družbi

Dan čistega športa

Kolesarska zveza Slovenije in SLOADO vabita na seminar zvezi s proti-dopinškimi aktivnostmi in sodelovanje v kampanji PLAY TRUE DAY – dan čistega športa. KZS poziva klube in društva, da se seminarja udeležijo vsi trenerji, ki delujejo v klubih. Spisek s prijavljenimi kandidati naj se do 25.3.2018 pošlje na naslov kzs@kolesarska-zveza.si.

Seminar bo potekal 10. aprila 2018 med 10-o in 13-o uro v Ljubljani, točna lokacija bo znana naknadno.

Več na povezavi Prijavim.Se

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.