Aktualno

Delna zapora ceste v Dobrovi

Spoštovani potniki.

Zaradi gradbenih del bo delna zapora v centru občine Dobrova. Zapora ceste bo od 9. 5. do predvidoma 10. 6. 2023.

Linija 51: postajališče Dobrova v smeri Polhov Gradec se prestavi za cca. 150 m naprej. V smeri Ljubljane avtobus ustavljala na obstoječem postajališču linije 56 Dobrova pri Mercatorju, ter nadaljuje v smeri proti Horjulski cesti, v križišču zavije levo in nadaljuje proti Ljubljani.

Linija 56 v smeri proti Ljubljani nadaljuje po Horjulski cesti in ustavlja na začasnem postajališču pri makadamskem parkirišču. Začasno je ukinjeno postajališče Dobrova, za linijo 56 v smeri Ljubljane. V smeri proti Šentjoštu, linija obratuje nespremenjeno.

Hvala za razumevanje.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.