Aktualno

Dijaki in študenti v juliju in avgustu brezplačno na bus

Vsi, ki ste kupili dijaško ali študentsko mestno subvencionirano IJPP vozovnico za marec ali junij 2020, se lahko do septembra z našimi avtobusi vozite brezplačno. Enako velja za tiste, ki ste kupili letno ali polletno (za drugo polletje) mestno subvencionirano IJPP vozovnico za šolsko leto 2019/20. To velja za vsa območja (1, 2 in 3), saj se boste s kartico Urbana ali kartico IJPP lahko peljali tako na mestnih kot na integriranih linijah.

 

Kljub temu, da bo vožnja brezplačna, je ob vstopu na avtobus potrebna validacija. Ko boste na validator (čitalec) prislonili kartico, boste opozorjeni z  zvočnim signalom  in rdečim  križcem, vendar bo prevoz kljub temu veljaven. Kontrolorji in vozniki so o načinu validacije obveščeni.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.