Aktualno

Dodatni zaščitni ukrepi na medkrajevnih avtobusih

Za preprečitev širjenja koronavirusa bo z jutrišnjim dnem uveden dodatni ukrep na avtobusih medkrajevnega potniškega prometa, in sicer bo vstop na prvih vratih začasno ukinjen, potniki pa bodo lahko vstopali na drugih vratih.

Prodaja vozovnic za medkrajevne avtobuse ne poteka več v vozilih, zato pozivamo potnike, da vozovnice kupijo v predprodaji.

Vsi ukrepi so sprejeti z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa. Navodila Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje oziroma Vlade RS bomo še naprej spremljali in upoštevali vsa njihova navodila ali priporočila.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.