O družbi

DP VZPON NA NANOS

Dne 15. 9. 2018, na sončno soboto, smo se tekmovalci zbrali v Vipavi, kjer se je pričel  vzpon na Nanos – 23. Kolesarska dirka Vipava – Nanos 2018 – državno prvenstvo.
Že ko smo za naše fante dvigovali štartne številke, se je z njihovih obrazov dalo razbrati, da so – kot se spodobi za tekmovalce, ki imajo močno podporo s strani našega Kolesarskega društva LPP – dobro razpoloženi in zelo motivirani.

Tudi tokrat smo prišli do naslova državnega prvaka, ki ga je s svojo suvereno vožnjo, ki ostalim tekmecem za osvojitev majice DP ni puščala nobenega upanja, osvojil Janez Debeljak.

Aleš Hren je z borbeno vožnjo prišel do naslova podprvaka in še enkrat dokazal, da je odličen vsestranski kolesar.

Drugi današnji naslov podprvaka za KD LPP v kategoriji M-G je, kljub bolezni in posledicam težkega padca na sredinem treningu, priboril Borislav Skubic, ki je kljub močnim bolečinam vztrajal do cilja.

Na dirki so trpeli še Milivoj Papič – 5. mesto, Marjan Maček – 9. mesto in Milan Černigoj – 10. mesto.
Pohvaliti velja tudi organizatorja dirke Vipava – Nanos 2018, ki vedno odlično pripravi dirko in nagradi tekmovalce z lepimi nagradami.   

Čestitamo vsem našim tekmovalcem, še posebej pa novega državnega prvaka in oba odlična podprvaka.

Poročilo na Prijavim.Se:
Rezultati:
Fotogalerija na Prijavim.Se:


 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.