O družbi

Državno prvenstvo v kronometru, Ljubljana - BTC - 9.6.2017

Naša ekipa KD - LPP je sodelovala z dvema članoma in dokaj uspešno nastopila na Državnem prvenstvu v kronometru na 22 km dolgi trasi Ljubljana BTC - Domžale - Ljubljana BTC in dosegla lep rezultat. Žal je Luka Mihovec imel smolo in se mu je že po 1 km odlomila gonilka, tako da je moral na veliko žalost odstopiti.

Rezultat:
4 . mesto MASTER - E: Milan Černigoj z časom: 0:29:47.8

V nedeljo pa imamo tako na veliki 157 km kot na mali 97 km Maratonu Franja prijavljenih nekaj manj kot 20 tekmovalcev in tistih, ki imajo željo po preizkušanju svojih sposobnosti in so pravi kolesarski navdušenci, ki raje primejo za krmilo kolesa kot pa za volan.
Vsem našim udeležencem in ostalim kolesarjem želimo prijetno in uspešno zaključen maraton.

Se vidimo na koncu, v vrsti za makarone in ....!

Sledi skupinsko fotografiranje naših članov KD - LPP

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.