Aktualno

Evropski teden mobilnosti

V Mestni občini Ljubljana že 18. leto zapored sodelujemo v Evropskem tednu mobilnosti, največji mednarodni kampanji za spodbujanje trajnostne mobilnosti. Letošnji slogan kampanje je Gremo peš!

Oddelkom in službam Mestne uprave ter javnim podjetjem in zavodom MOL se letos od 16.-22.9.2019 pridružujejo številne druge organizacije, predvsem pa se aktivno vključujejo v dogajanje tudi ljubljanski vrtci in osnovne šole. Skupaj bomo pripravili številne dejavnosti s poudarkom na hoji, ki je najbolj naraven, najbolj zdrav in vedno znova presenetljivo sproščujoč način mobilnosti. Na to prevečkrat pozabljamo in tudi za kratke razdalje po nepotrebnem uporabljamo avtomobil, ko bi bila večkrat boljša tudi kombinacija peš in avtobus. Vabljeni na ogled 33 novih avtobusov v soboto, 21.9.2019 - predstavili jih bomo na Slovenski cesti v ljubljani, ter na brezplačno vožnjo z avtobusi v nedeljo, 22.9.

Prelistajte program v dokumentu spodaj.

Datoteke
Microsoft Office document icon Progam ETM 2019 [doc | 2,7 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.