Aktualno

Hitreje do subvencionirane mesečne vozovnice s spletno aplikacijo https://urbana.jhl.si/vloga

 

NOVOST

Tule je povezava na elektronski obrazec, v katerega vpišite svoje podatke, nato pridite z originalno vlogo na Potniški center LPP, kjer boste obravnavani prednostno.

POMEMBNO: Po zaključenem vnosu svojih podatkov v elektronski obrazec, boste dobili kodo. NE POZABITE je prinesti (skupaj z vlogo) na Potniški center LPP.

*

Po novem lahko študenti in dijaki, katerih prvi medkrajevni oziroma mestni prevoznik je Ljubljanski potniški promet, prenesejo podatke iz svoje vloge v sistem Urbane na spletnem naslovu https://urbana.jhl.si/vloga/. Vnos podatkov opravijo torej od doma, preden obiščejo z originalno vlogo Potniški center LPP, njihova obravnava na Potniškem centru LPP pa je zaradi tega prednostna.

Ob potrditvi vnosa podatkov na spletu pridobijo študenti in dijaki sedemmestno kodo (primer: W123456), katero morajo skupaj z originalno vlogo, ki je izpolnjena, potrjena na izobraževalnem zavodu in podpisana, predložiti v Potniškem centru LPP, na okencu ZA HITRI VNOS. Referent nato na osnovi kode poišče že vnesene podatke študenta ali dijaka, jih ustrezno preveri z originalno vlogo in takoj podaljša oziroma izdela subvencionirano mesečno vozovnico. Ta način vnosa podatkov zagotavlja študentu in dijaku prednostno obravnavo na Potniškem centru LPP, istočasno pa tudi ustrezno aktualnost podatkov.

Za tiste študente in dijake, ki že imajo Urbano in potujejo samo v območnem sistemu, velja tudi, da lahko originalno vlogo tako kot doslej pošljejo po pošti in Urbano v štirih dneh potrdijo na urbanomatu, takoj zatem pa kupijo subvencionirano mesečno vozovnico za tekoči mesec.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.