Aktualno

Izredni prevozi

Izredni prevozi so namenjeni tistim, ki nujno potrebujejo dostop do storitev ali opravkov, ki jih ni moč preložiti in so življenjsko potrebni. Za storitve, ki niso življenjsko pomembne, izredni prevozi niso namenjeni. Prosimo vas, da v primeru potrebe po prevozu do zdravnika, trgovine, lekarne ipd. prosite za pomoč družinske člane, prijatelje, sosede ali pokličete taxi službo. V primeru, da nimate nobenih od naštetih možnosti lahko pokličete Rdeči križ Slovenije, območno združenje Ljubljana, na telefonsko številko 040 788 698, da se dogovorite kako vam bomo lahko pomagali.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.