O družbi

Kolesarjenje po Ljubljani z podžupanom prof. Janezom Koželjem

Mestna občina Ljubljana – z namenom  spodbujanja kolesarjenja – kandidira za organizacijo svetovne kolesarske konference Velo-City 2021. Zato smo v četrtek, 25. 10. 2018, s prof. Janezom Koželjem, predstavnikoma ECF (European Cyclists` Federation) ter z nevladnima organizacijama Slovenska kolesarska mreža, Ljubljanska kolesarska mreža in BTC-ja z žensko kolesarsko ekipo izvedli kolesarski ogled Ljubljane.

Želimo in upamo, da smo skupaj predstavili dovolj argumentov, zakaj ravno Ljubljana, in da bo naše mesto uspelo na kandidaturi.

Več o samem dogodku na spletni strani Mestne občine Ljubljane.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.