O družbi

Kolesarski dres v okvirju

Milan Černigoj je v imenu Kolesarskega društva LPP, predal dres v okvirju, velikemu podporniku športnih društev v podjetju LPP g. direktorju Petru Horvatu.
Dres v okvirju bo sedaj našel mesto na steni v predverju poslovne stavbe Ljubljanskega Potniškega Prometa - LPP. Še en dokaz več, kako lahko dobro sodelovanje med zaposlenimi in vodstvom družbe pozitivno vpliva na razvoj društev in spodbujanje k rekreaciji in športnem udejstvovanju zaposlenih.

Pomen  športnih društev v podjetjih:

Kako spodbuditi razvoj športne rekreacije in zanjo motivirati zaposlene?

Delovni in prosti čas sta medsebojno povezana in pogosto pogojujeta oziroma opredeljujeta način življenja. Spodbujanje k rekreaciji in športnem udejstvovanju mora v podjetju potekati večsmerno, predvsem pa mora temeljiti na oglaševalsko spodbujevalnih akcijah, ki se vključujejo v sodobni menedžment podjetja. To pomeni, da skušamo z različnimi prijemi dvigniti raven športne kulture zaposlenih, kar bo koristilo njim in podjetju.

Šport naj bi postal »način življenja «, kar je povezano z vitalnostjo, močjo in delovno sposobnostjo. Področje športne aktivnosti naj bi postalo sestavni del »kulture« v podjetju in del sodobne teorije menedžmenta. Skrb za rekreacijo oz. za športno udejstvovanje zaposlenih bi lahko razumeli tudi kot menedžment proti obremenitvi in stresom. To pa predstavlja strateško gledano novo kvaliteto sodobnega menedžmenta podjetja:

S športom in rekreacijo proti stresu.

Življenjski slog, obogaten s športom in rekreacijo.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.