Aktualno

Kolesarski maraton Franja 2020

Spoštovani potniki,

zaradi kolesarskega maratona Franja, ki bo v soboto, 5. 9. 2020, pričakujemo, da bo med 6. in 16. uro prihajalo do zamud in posledično odstopanj od voznih redov na linijah, kjer bo potekala trasa maratona. Prav tako pričakujemo odstopanja od voznega reda linij na območju Bežigrada v nedeljo 6. 9. 2020, ko bo potekal veliki maraton Franja.

Potek trase:

Štart Slovenska cesta (Drama), do Zoisove, kjer se zavije levo in nadaljuje do križišča z  Grudnovo, nato desno do Prulskega mostu. Nadaljuje se desno po Opekarski do Hladnikove, kjer se zavije levo in nadaljuje do križišča z Ižansko cesto, potem se zavije desno in nadaljuje do križišča za Črno vas. Trasa se nadaljuje desno po cesti Črna vas do Brglezovega štradona, nato levo in do Bresta po makadamskem odseku. V Brestu se zavije levo do Matene in spet levo proti Ljubljani do križišča ceste Iška loka (levo), proti Ižanski cesti. Nadaljuje se v nasprotni smeri prihoda Hladnikova, desno Opekarska, Trnovski pristan, Krakovski nasip, Zoisova in Slovenska cesta (Drama).

Za razumevanje se vam že v naprej zahvaljujemo.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.