Aktualno

Letna Urbana? Komot.

Spodaj navedena novica je iz 26.8.2019 in morda ne vsebuje več najnovejših ugodnosti in določil v povezavi z Urbano zato preberi

Novosti o Urbani tukaj

 

V ponedeljek, 26. avgusta, se prične na vseh prodajnih mestih prodaja letnih vozovnic enotne mestne kartice Urbana (letna Urbana). Veljavnost letne Urbane je po novem 12 mesecev od meseca nakupa.

»Bi Ljubljana sploh lahko bila še lepša? Komot. Če bi se nas manj vozilo z avtomobili in več z busom.«

Letna Urbana po novem ni več vezana na leto prodaje, temveč na nakup na katerikoli dan v mesecu. Vsi uporabniki, ki bodo letno vozovnico kupili na primer 1. septembra 2019, bodo le to lahko koristili do 5. septembra 2020. Nakup letne Urbane z novo veljavnostjo lahko potniki uredijo že od 26. avgusta letos dalje na vseh obstoječih prodajnih mestih kartice Urbana.

Tisti potniki, ki kartice Urbana še nimajo, lahko le-to pridobijo na treh prodajnih mestih: v Potniškem centru LPP na Slovenski 56 (na Bavarskem dvoru v Ljubljani), na Avtobusni postaji Ljubljana in v prodajnem mestu PAV na Vrhniki  (Cankarjev trg 4). Na novo pridobljeno kartico Urbana bodo nato lahko naložili letno vozovnico.

Uporabniki, ki se bodo odločili letno Urbano kupiti na obroke, lahko nakup uredijo s pomočjo obročne kreditne kartice Visa ali Mastercard. Kdor se bo odločil letno Urbano kupiti kot darilo, naj obišče Potniški center LPP, kjer bodo zaposleni z veseljem uredili vse potrebno.  Letna Urbana je lahko zelo primerno darilo za rojstni dan, ob nastopu nove službe ali ob selitvi, za novo leto, valentinovo ali 8. marec ...

Z uvedbo potniku bolj prilagodljive letne vozovnice se pričenja tudi oglaševalska akcija, ki izpostavlja, da se je z letno Urbano zapeljati »komot«, saj omogoča neomejeno število potovanj za le 1 evro na dan (upokojenska letna Urbana za 0,60 eur na dan).

 

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.