Aktualno

LETNE VOZOVNICE od 1.9.2019 veljajo eno leto od dneva nakupa

Spodaj navedena novica je iz 29.3.2019 in morda ne vsebuje več najnovejših ugodnosti in določil v povezavi z Urbano zato preberi

več o zadnjih novostih LETNIH VOZOVNIC na tej povezavi

Marca 2019 smo uvedli ugodnejšo ponudbo vozovnic. Celoletni vozovnici – letna splošna in letna upokojenska vozovnica sta imeli zaradi uvedbe s 1. aprilom, cene prilagojene in sorazmerno zmanjšane z nakupom od aprila 2019 dalje do konca leta (do 20. decembra 2019). Ugodnejša cena je bila izračunana na podlagi 9/12 polne cene vozovnice. Nato smo s 1. 9  uvedli letne vozovnice, ki veljajo eno leto od dneva nakupa: letne splošne, letne upokojenske in letne prenosne.

Za nakup celoletnih vozovnic je bilo plačilo - ob prvem nakupu v obdobju od 1.4. do 1.9.2019:

-          273,75 eur za letno splošno vozovnico (za neomejeno število potovanj v enem območju) namesto 365,00 eur,

-          367,50 eur za letno splošno vozovnico (za neomejeno število potovanj v dveh območjih) namesto 490,00 eur,

-          472,50 eur za letno splošno vozovnico (za neomejeno število potovanj v treh območjih) namesto 630,00 eur,

-          165,00 eur za letno upokojensko vozovnico, ki velja za potovanja v enem območju, namesto 220,00 eur.

Od 1.9.2019 pa so cene (za eno območje) za omenjene vozovnice 365,00 eur za letne splošne in 220,00 eur za letne upokojenske ter letne prenosne 420,00 eur.

Oglejte si shemo območij.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.