Aktualno

Linije LPP danes ob 15.30 - cestišče na trasi 71 in 72 poplavljeno

Mestni potniški promet

19 I vozi do Iške vasi. 19B vozi do starega postajališča Barje in iz Barja do postajališča Rutar s kombijem.

11 in 21 do starega postajališča Ježica.

 

Medkrajevni potniški promet

Liniji 71 in 72 vozita do Loke, naprej proti kraju Žalna je cesta zaprta zaradi poplave.

Linija 78 (Ljubljana - Grosuplje - Videm)  ima obvoz čez Ilovo Goro.

 

Ostale linije obratujejo normalno.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.