Aktualno

LPP obiskal Zavod za slepo in slabovidno mladino Ljubljana

Prejšnji teden smo sodelovali v okviru delavnice "Gremo mi po svoje", katero je pripravil Zavod za slepo in slabovidno mladino Ljubljana. Ob tej priložnosti smo srednješolcem predstavili storitve LPP na področju oseb s posebnimi potrebami, kot je na primer Prevoz na klic. Podali smo sliko podjetja kot takega in jih dodatno seznanili z našo novo spletno stranjo...Najbolj zanimivo je bilo s slepimi in slabovidnimi poklepetati o osebnih izkušnjah na avtobusih LPP; pridobili smo zelo dober vpogled v občutke slepih in slabovidnih in v paleto njihovih potreb. Predavatelji smo odziv srednješolcev zabeležili in ga bomo posredovali voznikom, ki bodo na ta način lažje razumeli in pomagali osebam s posebnimi potrebami. Zelo pomembno pa se nam je zdelo tudi to, da smo tudi mi lahko naše mlade potnike seznanili z zahtevnostjo poklica voznika in jih obenem osveščali o tem, kako pomembno je za slepo in slabovidno osebo z voznikom komunicirati in mu posredovati ustrezne informacije, saj slepa in slabovidna oseba ni vidna od daleč, razen v primeru, ko ima v rokah palico. Zelo smo hvaležni za ta obisk in upamo, da se kmalu vidimo!

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.