Aktualno

Mestni in medkrajevni avtobusi do nadaljnjega ne bodo vozili

Na podlagi odloka o začasni prepovedi in omejitvah javnega prevoza potnikov v Republiki Sloveniji, ki ga je sprejela Vlada Republike Slovenije, z jutrišnjim dnem do nadaljnjega ukinjamo obratovanje vseh avtobusov na mestnih in primestnih linijah. Ukrep je bil sprejet z namenom zajezitve in obvladovanja epidemije COVID - 19.  Zadnji odhodi mestnih avtobusov bodo danes ob 23.40 z Bavarskega dvora proti končnim postajam. S končnih postaj bodo avtobusi odpeljali po rednih trasah proti garaži.

Do nadaljnjega svoja vrata zapira Potniška blagajna na Slovenski cesti 56.

Vsi ukrepi so sprejeti z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa. Navodila Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje oziroma Vlade RS bomo še naprej spremljali in upoštevali vsa njihova navodila ali priporočila.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.