Aktualno

Mestni in medkrajevni avtobusi do nadaljnjega ne bodo vozili

V ponedeljek, 16. 11. 2020, bomo v skladu z novimi ukrepi Vlade Republike Slovenije, predvidoma za 14 dni, ukinili obratovanje avtobusov na vseh mestnih in medkrajevnih linijah. Zadnji odhodi mestnih avtobusov bodo v nedeljo, 15. 11. 2020, ob 22.30 z Bavarskega dvora proti končnim postajam. S končnih postajališč bodo avtobusi odpeljali po rednih trasah proti garaži.

V tem času svoja vrata zapira tudi Potniška blagajna na Slovenski cesti 56.

Navodila Vlade bomo ves čas spremljali in vas ažurno seznanjali s spremembami.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.