Aktualno

Navdušenje malih nadobudnežev

V dnevnem varstvu otrok Bacek so imeli idejo izdelati novo igralo za svoje varovance. Za uresničitev ideje so potrebovali avtobusne sedeže. S prošnjo po odstopu odsluženih avtobusnih sedežev so se obrnili na nas.

Ker smo naklonjeni načelom krožnega gospodarstva, smo odsluženim sedežem z veseljem omogočili, da zaživijo novo življenje. V varstvu so izdelali igralo, ki so ga izvirno poimenovali ''Avto Bacek''.

Novo igralo je preseglo vsa pričakovanja. Zadovoljni smo, ker smo tudi mi prispevali k risanju nasmehov na otroške obraze.

Soustvarjamo zgodbo krožnega gospodarstva.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.