Aktualno

Nov postopek pridobivanja subvencioniranih mesečnih vozovnic za mestni potniški promet

Nov Zakon o spremembah in dopolnitvah zakona o prevozih v cestnem prometu, ki razveljavlja vse določbe, ki so veljale do sedaj, uveljavlja tudi nov sistem subvencioniranja prevoza dijakov in študentov, ki v postopek pridobivanja subvencioniranih šolskih mesečnih vozovnic vnaša nekaj novosti. Od ponedeljka, 27. avgusta 2012, naprej bomo upravičencem na podlagi pravilno izpolnjene in s strani vzgojno-izobraževalnega programa potrjene vloge za izdajo subvencionirane mesečne vozovnice na Ljubljanskem potniškem prometu (LPP) izdali vozovnice za mestni potniški promet.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.