Aktualno

Novi postajališči za liniji 6 in 6B na Dolgem mostu

Od 2. 11. 2019 dalje, sta na Tržaški cesti na Dolgem mostu v obratovanju dve novi postajališči poimenovani Podvozna pot. V smeri centra se postajališče nahaja takoj za križiščem, ko linija 6 zapusti začetno postajališče P+R Dolgi most. Na tem postajališču bosta ustavljali liniji 6 (v smer Črnuč) in 6B (v smeri Bežigrad). V obratni smeri se postajališče nahaja za križiščem, kjer linija 6 na Dolgem mostu zapelje na končno postajališče. Na tem postajališču bo ustavljala le linija 6B.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.