Aktualno

NOVO! Ugodne letne vozovnice

Z letošnjim letom uvajamo ugodnejšo ponudbo vozovnic. To sta novi celoletni vozovnici – letna splošna in letna upokojenska vozovnica.

Ker oba tipa vozovnic uvajamo s 1. aprilom, so cene prilagojene in sorazmerno zmanjšane z nakupom od aprila 2019 dalje do konca leta (do 20. decembra 2019). Ugodnejša cena je izračunana na podlagi 9/12 polne cene vozovnice.

Za nakup vozovnic boste tako v letu 2019 plačali le:

-          273,75 eur za letno splošno vozovnico (za neomejeno število potovanj v enem območju) namesto 365,00 eur,

-          367,50 eur za letno splošno vozovnico (za neomejeno število potovanj v dveh območjih) namesto 490,00 eur,

-          472,50 eur za letno splošno vozovnico (za neomejeno število potovanj v treh območjih) namesto 630,00 eur,

-          165,00 eur za letno upokojensko vozovnico, ki velja za potovanja v enem območju, namesto 220,00 eur.

Cene veljajo za 1 (eno) ali več območij. Območja štejemo vedno od točke, kjer začnemo potovati. Oglejte si shemo območij.

Več o tem na tej povezavi.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.