Aktualno

Novost – Kavalir bo vozil dlje

Kavalir letos obeležuje že 10. obletnico delovanja. Veseli nas, da so ga tako domači kot tuji uporabniki dobro sprejeli. To dokazuje podatek, da so Kavalirji samo v lanskem letu skupaj prevozili kar 56.063 km in prepeljali 109.797 potnikov. Da bi uporabnikom ponudili še boljšo storitev, smo se odločili, da podaljšamo obratovalni čas Kavalirjev. Tako bo Kavalir od 1. aprila dalje, uporabnikom na voljo že od 6. ure zjutraj pa vse do 22. ure zvečer. Uporabniki ga lahko pokličejo na telefonsko številko 031 666 299.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.