Aktualno

Novosti na prikazovalnikih za napovedi prihodov avtobusov

Te dni bomo v LPP izvedli dve posodobitvi na prikazovalnikih. 

Za mestne avtobuse LPP, ki so na zadnji vožnji v remizo Ljubljanskega potniškega prometa in so označeni z napisom »V GARAŽO«, bomo na vseh 136 prikazovalnikih ob številki linije namesto imena linije dodali napis »GARAŽA«. Na ta način bodo potnice in potniki v prihodnje lažje prepoznali avtobus na zadnji vožnji in nanj po potrebi tudi vstopili, ne glede na številko linije. Prav tako bomo, tudi na pobudo številnih meščank in meščanov, na prikazovalnike dodali prikaz ure, ki bo vidna v desnem spodnjem robu prikazovalnika.

Dela na prikazovalnikih bomo izvajali predvidoma do konca novembra. V okviru posodabljanja lahko pride do občasnih motenj na posameznih lokacijah.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.