Aktualno

Obiščite našo novo facebook stran

Spoštovani, obveščamo vas, da bo s 26. avgustom aktivna NOVA FB stran Ljubljanski potniški promet, ki jo lahko obiščete na povezavi https://www.facebook.com/lppnovice/?ref=aymt_homepage_panel&eid=ARAqYwmP--3k0bRJBJtZofrebKXKDYAGVXAbswNwG_NBzR4HDaVpSV2Fug7YA-12NwmNYx3gxagbqa4x 

Obstoječa stran s tem dnem ne bo več veljavna, zato vas prosimo, da »všečkate« stran na podani povezavi.

Hvala za razumevanje.
#PustisezapeLJati #LJzate #LPP

 

Izgled nove facebook strani

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.