O družbi

Ogled lučk v Ljubljani

V soboto 1. 12. 2018 smo pripravili druženje članov KD LPP in njihovih prijateljev.
Druženja in srečanja članov KD LPP smo v letošnji sezoni še nadgradili in pripravili skupen ogled novoletnih lučk v Ljubljani. Ker nas društvo povezuje in motivira, smo sklenili, da organiziramo družinsko prijateljsko srečanje članov in si skupaj pogledamo Ljubljano še z druge perspektive, kot jo poznamo iz našega vsakdana.
Zbrali smo se pred mestno hišo in se z el. vlakcem URBANOM zapeljali na Ljubljanski grad. Lepo okrašeno grajsko dvorišče nas je očaralo s čudovitim razgledom na Ljubljano, ki se razkošno razkazuje v soju novoletnih lučk.

Utrinki ogleda mesta

Ob zaključku enourne krožne vožnje smo se pozdravili s prijazno ekipo kavalirjev in se z vodičem odpravili na zgodovinski ogled Ljubljane. Med ogledom smo ugotavljali, da nas zgodovina Ljubljane vedno znova preseneča in nam zastavlja mnoga vprašanja, a nudi tudi mnogo odgovorov. Skupinsko doživetje – popotovanje z vlakcem Urbanom po Ljubljani, je za zaposlene v holdingu zajeto v novoletnem paketu in vsem zaposlenim v naši veliki družini ga toplo priporočamo.

utrinki ogleda mesta

Zaključili smo v Slovenski hiši na Cankarjevem nabrežju in si ob dobrem kuhančku in čaju ter domiselno postreženi hrani – na dilci – izmenjali vtise.

Hvala vsem, ki ste se v tako velikem številu odzvali, hvala za prijetne ure, ki smo jih skupaj preživeli v veselem prednovoletnem vzdušju.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.