O družbi

Petnajst let kolesarskih spodbud za Ljubljančane

Mestna občina Ljubljana je tudi za leto 2017 razpisala sezonske kolesarske akcije. V okviru mestnega celoletnega spodbujevalnega programa Razgibajmo Ljubljano, Kolesarsko društvo LPP vabi ljubiteljske kolesarje k udeležbi in zbiranju žigov na štirih akcijah...

10 VRHOV V OKOLICI LJUBLJANE

NA KOLESU OKOLI LJUBLJANE

LJUBLJANSKO BARJE – BARJANSKI KROG

VZPONI NA MALI LIPOGLAV

Začetek vseh akcij je v marcu 2017, zaključek pa 1. oktobra 2017, kartončke zanje pa BREZPLAČNO dobite na ljubljanskih turističnih informacijskih centrih (Tromostovje, Krekov trg), v Potniškem centru LPP (Slovenska cesta 56) ali v Športnem centru Triglav (Vodovodna cesta 25). Sodelovanje je brezplačno in enostavno: v kartonček odtisnite žige določenih kontrolnih točk in izpolnjen kartonček pošljite ali dostavite na naslov Kolesarsko društvo LPP, Celovška cesta 160 ali v Potniški center LPP, Slovenska cesta 56 ali na Športno zvezo Ljubljane, Vodovodna cesta 25 oziroma v gostinski objekt Športnega centra Triglav, Vodovodna cesta 25, do vključno 15. oktobra 2017. Pozor: na kartonček vpišite tudi e-pošto! Za najbolj vztrajne bomo pripravili kolajne, vsi udeleženci, ki boste pravilno izpolnili in oddali kartončke, pa boste z vsemi kartončki vključeni v žreb praktičnih nagrad. Priznanja bodo podeljena tudi najštevilčnejši prijavljeni družini in družini z največ izpolnjenimi nalogami. Nagrade in priznanja bodo podeljeni na zaključni prireditvi novembra 2017.

Informacije: telefon 041 382 809 (Milan Černigoj), kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com ali 01 434 72 92, info@szlj.si, spletne strani: www.lpp.si, www.szlj.si, www.razgibajmoljubljano.si.

Objavljamo traso katero si lahko naložite na garmin ali si jo sprintate.

Na kolesu okoli Ljubljane: https://ridewithgps.com/routes/20354799

Program sofinancira Mestna občina Ljubljana.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.