Aktualno

Počitniški vozni red v času prvomajskih praznikov

Spoštovani potniki,

obveščamo vas, da bodo v času prvomajskih počitnic od ponedeljka, 29. aprila do vključno petka, 3. maja 2019, na linijah mestnega potniškega prometa, veljali počitniški vozni redi z izjemo linij:  12, 12D, 15, 24, 25, 26  in 27.

Zaradi manjše gostote prometa v času šolskih počitnic in posledično večje potovalne hitrosti avtobusov so na navedenih linijah, tem pogojem, prilagojeni tudi vozni redi, kar pomeni, da so na vmesnih postajah lahko drugačni (zgodnejši) odhodi. Odhodi z začetnih postaj so, na navedenih linijah, nespremenjeni.

 

Počitniške vozne rede si lahko ogledate na povezavi: http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi  , izbira linije, zavihki "počitniški".

 

V času prvomajskih šolskih počitnic bodo Medkrajevni avtobusi  LPP v dneh 29. 4., 30. 4. in 3. 5. 2019 obratovali po počitniških voznih redih, v dneh 27. 4., 1. 5. in  2. 5. 2019, pa po nedeljskem voznem redu.

Aktualni vozni redi so objavljeni na spletni strani . http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi 

 

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.