Aktualno

Počitniški vozni redi in ukinitev nočnih linij

Zaradi novih ukrepov, ki jih je sprejela Vlada Republike Slovenije, se je število potovanj z mestnimi avtobusi bistveno zmanjšalo. Med te ukrepe sodi tudi omejitev gibanja med 21. in 6. uro. V tem času potovanj praktično ni, zato se v ponedeljek, 26. oktobra 2020, ukinjajo vse nočne linije, v veljavo pa bodo stopili počitniški vozni redi. Mestni avtobusi LPP bodo imeli prve odhode iz začetnih postajališč ob 5. uri zjutraj. Zadnje vožnje z Bavarskega dvora bodo ob 22.30. Na ta način bomo zagotavljali prevoze potnikom na vseh linijah preko dneva, prav tako pa tudi tistim potnikom, ki delajo v popoldanski in nočni izmeni.

Vozni redi bodo objavljeni od sobote dalje.

Potnike prosimo, naj v avtobus vstopajo posamično. Upoštevajo naj navodila NIJZ in si že pred vstopom pravilno nadenejo zaščitno masko, ki pokrije nos in usta ter si razkužijo roke. Na avtobus naj ne vstopajo, če niso zdravi, upoštevajo naj higieno kašlja in se ne dotikajo oči, nosu in ust. Na ta način bistveno prispevajo k zmanjševanju širjenja virusa in tako poskrbijo za svojo varnost in varnost drugih. Odgovorno ravnanje naših potnikov je edini učinkovit način za preprečevanje okužb na samem avtobusu.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.