Aktualno

Podaljšanje veljavnosti mesečnih in letnih vozovnic

Zaradi ustavitve javnega potniškega prometa, bomo že kupljenim mesečnim in letnim vozovnicam veljavnost ustrezno podaljšali.

Mesečnim vozovnicam, ki so jih potniki kupili za november in jih zaradi zaustavitve javnega potniškega prometa ne morejo koristiti, bomo veljavnost podaljšali do 31. 12. 2020.

Imetnikom splošnih in upokojenskih letnih vozovnic bomo veljavnost le-teh podaljšali za toliko dni, kolikor javni potniški promet ne bo obratoval. Podaljšanje se bo izvedlo samodejno, in sicer ob prvi validaciji na avtobusu. Podaljšano veljavnost bodo uporabniki lahko preverili na urbanomatih in na spletu v svojem uporabniškem računu. Na zaslonu validatorja (čitalca) v avtobusu bo podaljšana veljavnost vidna, ko poteče prvotna veljavnost letne vozovnice.

Veljavnost mesečnih vozovnic, izdanih v sistemu IJPP (integriran javni potniški promet), ki so bile izdane za oktober 2020, se bo podaljšala do 31. 12. 2020, veljavnost novembrskih IJPP vozovnic pa se bo podaljšala do 31. 1. 2021. Prav tako se bo podaljšala veljavnost polletnih subvencioniranih IJPP vozovnic, in sicer do 28. 2. 2021. Letne subvencionirane IJPP vozovnice bodo veljale do 31. 8. 2021.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem Sistem vodenja varnosti in zdravja pri delu dopolnjuje in smiselno podaja zahteve, ki so opredeljene v zakonodaji o varnosti in zdravju pri delu. Poudarja preventivno delovanje in opredeljuje številne dejavnosti, ki omogočajo splošen vpogled v zdravje in varnost pri delu, saj si skozi izpolnjevanje zahtev organizacija prizadeva za učinkovito in uspešno izboljšanje varnosti in zdravja svojih zaposlenih. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.