Aktualno

Podaljšanje vozovnic

Spoštovani potniki,

marčevske splošne, upokojenske, prenosne, osnovnošolske, dijaške EMK*, študentske EMK* in vozovnice za brezposelne veljajo do 5. junija. Pravočasno si na Urbano naložite junijsko mesečno vozovnico, da bo le-ta ob možni kontroli veljavna. S 1. junijem so ponovno obvezne validacije tudi za tiste potnike, ki imajo terminske vozovnice.

Osnovnošolcem, dijakom in študentom, ki imajo EMK* vozovnico, se bo ob junijskem nakupu na kartico Urbana naložila poletna vozovnica, z veljavnostjo do 5. 9. 2020.

 

*Dijaške in študentske EMK vozovnice imajo tisti dijaki in študentje, ki imajo razdaljo med bivališčem in izobraževalno ustanovo krajšo od 2 km.

 

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.