O družbi

Podelitev za Pokal Slovenije 2018

Uspešno kolesarsko sezono smo zaključili 26.10.2018 v gostišču Jezero na Zbiljah, kjer je Odbor za množičnost in rekreacijo pripravil podelitev za Pokal Slovenije v cestnem kolesarstvu za amaterske kategorije.

člani društva

USPEHI KD LPP 2018 - DRŽAVNI PRVAKI, NA SVETOVNEM PRVENSTVU MED PRVO DESETERICO. Letošnje uvrstitve so nas prepričale, da smo na pravi poti pri vzpostavljanju kakovostnega treninga tekmovalne ekipe: imamo štiri državne prvake v vseh treh disciplinah za Pokal Slovenije, tako v OMR kronometru, OMR vzponih in OMR cestna. Dosegli smo 12 zmag, 24 drugih mest, 15 krat smo bili bronasti in pridobili več kot 20 uvrstitev tik pod stopničkami, kar so izjemni rezultati za naše mlado društvo. Na svetovnem prvenstvu so se kar trije naši člani uvrstili med prvo deseterico. Za klubsko točkovanje OMR za pokal Slovenije smo na 6. mestu izmed 57 prijavljenih in registriranih društev pri Kolesarski zvezi Slovenije.

Pokale oz. priznanja so prejeli:

pokali

Tina Macek - cestna dirka 4. mesto v Kat: A
- Kronometer 4. mesto
- Skupno OMR NAJ-3 = 5. mesto

Miha Alič - cestna dirka 2. mesto v Kat: Amaterji
- Skupno OMR NAJ-3 = 8. mesto

Marjan Maček - cestna dirka 1. mesto v Kat: M-B=
- Državni Prvak
- Skupno OMR NAJ-3 = 4. mesto

Aleš Hren - cestna dirka 4. mesto v Kat: M-D
- vzponi - 5. mesto
-Skupno OMR NAJ-3 = 4. mesto

Milan Černigoj - cestna dirka 3. mesto v Kat: M-E
- Kronometer 1. mesto = Državni Prvak
- vzponi - 8. mesto
- Skupno OMR NAJ-3 = 2. mesto

Janez Debeljak - cestna dirka 2. mesto v Kat: M-F
- Kronometer 2. mesto
- vzponi - 1. mesto = Državni Prvak
- Skupno OMR NAJ-3 = 2. mesto

Borislav Skubic - cestna dirka 3. mesto v Kat: M-G
- Kronometer 1. mesto = Državni Prvak
- vzponi - 2. mesto
- Skupno OMR NAJ-3 = 2. mesto

Milivoj Papič - cestna dirka 9. mesto v Kat: M-G
- vzponi - 3. mesto
- Skupno OMR NAJ-3 = 7. mesto

V tekmovalni ekipa sta še Roman Verbič, Boris Beč in Darko Šalamun.
člani društva
Strnili smo samo naše največje uspehe v letošnji sezoni, vendar je bilo še veliko odmevnih in lepih rezultatov.

Čestitke vsem našim tekmovalcem in vodstvu Ljubljanski potniški promet, ki so nam stali ob strani, da smo lahko posegali po najvišjih mestih.

Zahvala še vsem našim bonitetnim partnerjem, ki so nam pomagali z različnimi popusti in nagradami, da smo lahko uspešno zaključili sezono 2018.

Ljubljanski potniški promet,Tehnični pregledi LPPŠPICA ŠPORT Kamnik / LEBEN BikesVOdva SportMaxisport Čerin,HOTEL MANTOVA Vrhnika, Bičikleto - kolesarski servis, A2U BikesJan Sport, VrhnikaMestna občina LjubljanaFitRABBIT bio sport drink - SlovenijaLPP - RekreacijaForum - Kolesarskega društva LPPPD Lpp.

 

Poročilo  Prijavim.Se:

Fotogalerija na Prijavim.Se:

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.