Aktualno

Poenotenje plačilnega sistema v vseh območjih LPP - sprememba trase linije 3G - podaljšanje linije 19I

Z uvedbo integrirane linije 3G je Ljubljanski potniški promet vstopil na področje integracije prometa in poenotenja na področju plačevanja s terminsko in vrednostno Urbano. Danes uvajamo še podaljšanje linije 19I do Iške vasi in spremembo trase na liniji 3G na področju občine Grosuplje.

Datoteke
PDF icon Poenotenje plačilnega sistema v vseh območjih LPP - sprememba trase linije 3G - podaljšanje linije 19I [pdf | 98,8 KB]
PDF icon Shema območji LPP [pdf | 739,6 KB]
PDF icon Tabela območji LPP [pdf | 65 KB]
PDF icon Cenik vozovnic v mestnem potniškem prometu [pdf | 52,5 KB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.