Aktualno

Poletni vozni redi linij LPP

Spoštovani,

od 26. junija 2019, bodo v mestnem in medkrajevnem potniškem prometu pričeli veljati  poletni vozni redi. Prav tako bodo od 29. junija 2019, v mestnem potniškem prometu, začeli veljati spremenjeni sobotni in nedeljski vozni redi.

Nove vozne rede mestnega potniškega prometa si lahko ogledate na povezavi:
http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi zavihki "v pripravi".

V medkrajevnem potniškem prometu pa na povezavi:
http://www.lpp.si/javni-prevoz/vozni-redi-medkrajevni-potniski-promet/vozni-redi-v-pripravi.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.