Aktualno

Ponovna vzpostavitev javnega potniškega prometa

Po mesecu in pol od prepovedi izvajanja potniškega prometa, bodo od ponedeljka, 11. maja 2020, avtobusi LPP ponovno vozili. Z namenom preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom COVID-19 in varovanja zdravja potnikov in voznikov, so bili sprejeti številni ukrepi, ki bodo veljali pri vožnji z avtobusom. Imetnikom marčevskih mesečnih vozovnic se bo veljavnost le-teh podaljšala do konca maja. Avtobusi bodo vozili po posebnih voznih redih.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.