O družbi

Povezovalni krog - po postajališčih mestnega potniškega prometa

Spoštovani, vabljeni vsi člani KD LPP, sodelavci, prijatelji in zaposleni v JHL, da skupaj prekolesarimo in povežemo naša končna postajališča mestnega potniškega prometa.

Dobimo se v soboto, 22. 4. 2017, ob 9.00 na LPP, Celovška cesta 160. Pot, ki jo bomo  prekolesarili, je dolga okoli 56 km in je primerna tudi za manj pripravljene. Načrtovan je krajši vmesni počitek, da se okrepčamo in si nekoliko povrnemo moči, nato bomo pot nadaljevali nazaj na izhodišče, kjer bomo pri lokalu na Tehničnih pregledih LPP imeli zaključek z družabnim srečanjem.

Za hrano in pijačo bo poskrbljeno.

Zaradi organizacije dogodka in zavarovanja udeležencev prosimo, da prijavite svojo udeležbo do četrtka, 20. 4. 2017, na e-naslov društva: kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com ali po tel. 01/58 22 500/ 501 pri Silvi ali Tomažu.

Otroci do 18. leta starosti prejmejo bidon Kolesarskega društva LPP.

Povabi sodelavca/ko ali prijatelja, pripelji družino ali samo prikolesari v dobro družbo. Pridruži se veliki družini in z nami obkroži Ljubljano.

 

Vljudno vabljeni!

 

Datoteke
PDF icon Kolesarska pot okoli končnih postajališč mestnega potniškega prometa [pdf | 1,4 MB]
ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.