O družbi

Predavanje - stres na delovnem mestu

Po koncu kolesarske sezone, je čas za strokovna predavanja. Pri nas se vedno nekaj dogaja.

Predavanje o stresu v prvem delu predavanja in kako pravilno servisiramo kolesa po končani sezoni v drugem delu predavanja.

Hvala Maji Miklič, spec. druž. med, dr.med. in Mateju Habincu kolesarski servis Bičikleto - Nove Fužine 33, Ljubljana.

Lepo je biti del nekaj večjega KD LPP.
Za vas - za vse, ki se zanimate in želite postati del boljšega kolesarskega sveta. Utopija ali resničnost, mi verjamemo v drugo.
Skupaj smo boljši in močnejši.

Ljubljanski Potniški Promet#Mestna Občina Ljubljana#Cube Fitness#LPP - Rekreacija#Razgibajmo Ljubljano#Šport Ljubljana#ŠPICA ŠPORT Kamnik / LEBEN Bikes.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.