O družbi

Prednovoletno druženje in voden ogled Ljubljane z Urbanom

Za člane KD LPP, zaposlene v LPP in poslovne partnerje smo pripravili voden ogled praznično okrašene Ljubljane – VESELI DECEMBER 2018.

Zbrali se bomo v soboto, 1. 12. 2018, malo pred 17. uro

pri vstopni postaji vlakca Urbana na Stritarjevi ulici v bližini Mestne hiše.

Električni vlakec začne krožno pot v bližini Mestne hiše, obišče Ljubljanski grad, pelje ob prijetnih nabrežjih reke Ljubljanice in se preko Trnovskega pristana, skozi središče sodobne Ljubljane, mimo Opere, Moderne galerije in Prešernovega trga s Tromostovjem vrne na izhodiščno točko. Gre za voden ogled s poudarkom na srednjeveški in baročni Ljubljani, ki praznično okrašena zažari v povsem samosvoji lepoti, ob nešteto prižganih lučkah, ki pričarajo čarobno vzdušje, ki nas ponese v poseben svet – svet sanj in radosti.

Sledi posebno druženje v slovenski hiši, Cankarjevo nabrežje 13, kjer bodo za našo skupino pripravili kuhanček in narezali hišne dobrote na izvirno postrežen način.

Po končanem programu se bomo sprehodili do stojnic in tam uživali ob prijetni družbi, razpredali o načrtih za prihodnjo sezono, ali pa le uživali ob pogledu na praznično Ljubljano. Vagoni vlakca so v zimskem času zaprti in ogrevani.

Vodena vožnja z Urbanom + hrana in pijača (kuhanček) = 13,50 EUR.

Program bo trajal okoli 2 uri in 30 minut.

Prijave sprejemamo na e-mail: kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com ali po tel: 041-382-809.

 

                                                                             Predsednik KD LPP:
  Milan Černigoj

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.