Aktualno

Pridružite se nam na OVIRANtlonu

17. septembra 2019, med 10. in 17. uro, bo v Ljubljani potekal OVIRANtlon, poligon, ki ga organizira Svet za odpravljanje arhitekturnih in komunikacijskih ovir MOL skupaj z Zvezo društev slepih in slabovidnih Slovenije, Društvom paraplegikov ljubljanske pokrajine in Zvezo društev gluhih in naglušnih Slovenije. Obiskovalci boste imeli priložnost sodelovati na poligonu s tremi sklopi, in sicer: s preprekami, s katerimi se srečujejo gibalno ovirani, z oviram  s katerimi se  srečujejo slepi in slabovidni ter tistimi, s katerimi se srečujejo gluhi in naglušni.

Na prizorišče bomo pripeljali medkrajevni  in mestni avtobus, oba z dvižno rampo za invalidski voziček in z njima ozaveščali o uporabi javnega prevoza in možnostih za vse potnike. Ta predstavitev bo tudi priložnost za osebe z oviranostmi, da se seznanijo z načini in možnostmi uporabe javnega prevoza ter jih na dogodku tudi preizkusijo. V primeru dežja dogodek odpade.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.