Aktualno

Prodaja subvencioniranih mesečnih IJPP vozovnic

Da bi dijakom, katerih bivališče je od izobraževalne institucije oddaljeno 2 km ali več, omogočili čim boljši dostop do nakupa vozovnic, smo konec meseca septembra prodajo subvencioniranih mesečnih IJPP deloma premestili na srednje šole ter na prodajna mesta, kjer je tehnično posodabljanje za prodajo IJPP vozovnic že steklo. Prodaja na srednjih šolah je že zaključena, dijaki pa lahko vozovnice kupijo razen na Potniškem centru LPP na Slovenski cesti 56, še na 120 drugih prodajnih mestih.

Najbližja prodajna mesta so:

-Avtobusna postaja Ljubljana, Trg OF 4,

-Železniška postaja Ljubljana, Trg OF 6,

-Železniška postaja v podhodu proti Vilharjevi,

-PAV d.o.o., Cankarjev trg 4, Vrhnika,

-Turistična pisarna Naklo, Notranjska cesta 4, Logatec,

-Študentski servis v Ivančni gorici (Agencija MServis), Sokolska ulica 12, Ivančna Gorica,

-Alpetour AP, Slovenska cesta 27, Ljubljana.

Ostala prodajna mesta

Novica objavljena 26.9.2016:

Prodaja subvencioniranih mesečnih IJPP vozovnic za dijake v mesecu oktobru poteka na matičnih srednjih šolah ter izbranih prodajnih mestih

Prodaja subvencioniranih mesečnih IJPP (Integrirani javni potniški promet) vozovnic bo v oktobru za dijake potekala na srednjih šolah ter na nekaterih prodajnih mestih, kjer je tehnično posodabljanje za prodajo IJPP vozovnic že urejeno. Prodaja vozovnic bo potekala od ponedeljka, 26. septembra 2016, dalje. Pri prodaji ostalih vrst mesečnih vozovnic za občane (splošne vozovnice) in upokojence ni sprememb. Študenti naj se v oktobru zglasijo v Potniškem centru LPP, kjer bodo lahko uredili status za šolsko leto 2016 / 2017 in na kartico Urbano zapisali aplikacijo IJPP.

Dijaki, ki so že podaljšali status za šolsko leto 206 / 2017 in katerih bivališče je od izobraževalne institucije oddaljeno 2 km ali več,  bodo  subvencionirano mesečno vozovnico za mesec oktober lahko kupili tudi na svoji srednji šoli. Na srednjih šolah bo mesto, kjer bodo predstavniki Ljubljanskega potniškega prometa prodajali vozovnice, posebej označeno.

Od ponedeljka, 26. septembra, lahko dijaki in študenti, ki imajo na karticah Urbana že zapisano aplikacijo IJPP (Integrirani javni potniški promet) kupijo vozovnice tudi na naslednjih prodajnih mestih:
-Potniški center LPP na Slovenski cesti 56 v Ljubljani,
-Avtobusna postaja Ljubljana, Trg OF 4,
-Železniška postaja Ljubljana, Trg OF 6,
-Železniška postaja v podhodu proti Vilharjevi,
-PAV d.o.o., Cankarjev trg 4, Vrhnika,
-Mobi center Grosuplje; Taborska cesta 24 V, Grosuplje,
-Turistična pisarna Naklo, Notranjska cesta 4, Logatec,
-Študentski servis v Ivančni gorici (Agencija MServis), Sokolska ulica 12, Ivančna Gorica,,
-Mobi center Ivančna Gorica Žolnir, Sokolska ulica 5, Ivančna Gorica,
-Alpetour AP, Slovenska cesta 27, Ljubljana.
Na urbanomatih in na nekaterih prodajnih mestih, kjer je tehnična posodobitev vozovnice IJPP še v teku in trenutno nakup ni možen, bo nakup IJPP vozovnic za omenjeno vrsto vozovnic možen po končani tehnični posodobitvi. Dijaki, ki niso upravičeni do subvencionirane IJPP vozovnice ter imetniki splošnih, upokojenskih in drugih vozovnic lahko veljavnost za mesec oktober nemoteno podaljšajo z nakupom na vseh prodajnih mestih LPP in urbanomatih.

Po celi Sloveniji je sicer na voljo še več kot 100 prodajnih mest, kjer lahko dijaki kupijo subvencionirano mesečno IJPP vozovnico za oktober. Prodajna mesta so zbrana na tej spletni povezavi:  
Prodajna mesta v sistemu IJPP

Odprt je tudi poštni predal mzi.ijpp-info@gov.si, na katerega lahko dijaki in študentje pošljejo vprašanja v povezavi z IJPP.

Študenti, ki še nimajo podaljšanega statusa in na Urbani zapisane IJPP vozovnice, lahko na Potniškem centru LPP, na Slovenski cesti 56, uredijo vse hkrati.

Dijaki, ki niso upravičeni do subvencionirane IJPP vozovnice ter imetniki splošnih, upokojenskih in drugih vozovnic lahko veljavnost za mesec oktober podaljšajo z nakupom na vseh prodajnih mestih LPP in urbanomatih.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.