Aktualno

S 1. 8. 2018, uvaja LPP spremembo na liniji 12D (Bežigrad – Podgorica)

Spoštovani potniki,

 

obveščamo vas, da smo prejeli ustrezno dovoljenje s strani Ministrstva za infrastrukturo kar pomeni, da bo postajališče Dragomelj, od 1. 8. 2018, vključeno na linijo 12 D. Na postajališču Dragomelj bo tako omogočen vstop in izstop potnikov na linijo 12 D.

 

Potek linije 12D: Dragomelj - Železna in enako v obratni smeri

 

Linija bo vozila vsak dan, od ponedeljka do nedelje, po voznem redu, ki bo objavljen na spletni strani www.lpp.si in vseh postajališčih linije 12D.

 

Lep pozdrav.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.