Aktualno

S 1. septembrom 2018, novosti na vlakcu Urbanu

S 1. septembrom 2018 uvaja Ljubljanski potniški promet novosti v povezavi z električnem vlakcem Urbanom


KAJ JE NOVEGA?

Posodobljen cenik vozovnic za krožno vožnjo po Ljubljani z vlakcem Urbanom

S 1. septembrom 2018 bo začel veljati nov cenik vstopnic za vlakec Urban. Po novem bodo lahko mladi, ki štejejo od 12 do 18 let, oziroma tisti, ki imajo status študenta, kupili mladinsko vozovnico.
Do vozovnice s popustom so poleg skupin upravičene tudi družine z otroki in/ali mladostniki. Družino lahko sestavljata največ dve odrasli osebi v kombinaciji z otroškimi vozovnicami oziroma vozovnicami za mladostnike.


Cene vozovnic:

Odrasli                                                                                                      8,00 EUR

Mladina (12 – 18 let ali osebe s statusom študenta)               6,00 EUR

Otroci (3 – 12 let)                                                                                   4,00 EUR

Odrasli s popustom (v skupini od 15 do 28 potnikov)             6,00 EUR

Mladina s popustom (v skupini od 15 do 28 potnikov)            5,00 EUR

Otroci s popustom (v skupini od 15 do 28 potnikov)               3,00 EUR


Na zemljevidu trase električnega vlakca Urbana lahko najdete lokacije ljubljanskih pitnikov

Na zemljevidu lahko zdaj najdete označene lokacije ljubljanskih pitnikov, ki so v bližini ali pa na sami trasi vlakca. Na pitnikih se lahko vse od pomladi do oktobra osvežite s čisto, hladno vodo.

Zvočni vodnik v novem jeziku

Zvočnemu vodniku, ki je do sedaj glavne mestne znamenitosti predstavljal v kar 9. jezikih (slovenski, angleški, nemški, italijanski, hrvaški, francoski, španski, ruski in kitajski), se pridružuje še 10., in sicer portugalščina.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.