Aktualno

S sodelovanjem v nagradni anketi pomagajte oblikovati Celostno prometno strategijo Ljubljanske urbane regije

Vabljeni k aktivnemu sooblikovanju Celostne prometne strategije Ljubljanske urbane regije (CPS LUR).

 

V Ljubljanski urbani regiji (LUR) so z namenom, da prebivalcem regije ponudijo še bolj kakovostne, učinkovite in raznolike načine mobilnosti ter obenem ohranijo regijo zeleno, čisto, dostopno in prijazno vsem, pristopili k izdelavi Celostne prometne strategije (CPS). CPS je strateški dokument, ki predstavlja podlago za dolgoročno načrtovanje prometa, s poudarkom na ukrepih za spodbujanje trajnostne mobilnosti, usklajenih z gospodarskim in družbenim razvojem ter ohranjanjem visoke kakovosti okolja.

Pri oblikovanju CPS je izredno pomembno vključevanje in upoštevanje javnosti,  zato je vaše sodelovanje v anketi ključnega pomena. Namen ankete je pridobiti podatke o vaših stališčih in željah glede urejanja vseh vrst prometa (hoja, kolesarjenje, javni, avtomobilski in mirujoč promet) predvsem na nivoju regije, seveda pa tudi znotraj vaše občine.

 

Vaše sodelovanje bo tudi nagrajeno, in sicer v primeru, da boste sodelovali tudi v nagradnem delu ankete. V mesecu septembru bo namreč potekalo žrebanje, v okviru katerega bodo podelili zložljivo mestno kolo in številne nagrade za spodbujanje trajnostnih načinov mobilnosti, ki jih podarjajo Slovenske železnice in Ljubljanski potniški promet. Več informacij je na voljo ob koncu anketnega obrazca. 

 

Do ankete lahko dostopate na povezavi https://www.1ka.si/a/178347

 

Več o CPS LUR lahko preberete na http://www.rralur.si/sl/projekti/vabilo-k-sodelovanju-v-nagradni-anketi-cps-lur

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.