O družbi

SEALPS CHALLENGE Z UDELEŽBO KD - LPP

SEALPS CHALLENGE je edinstvena štiridnevna kolesarska izkušnja, ki vas bo popeljala od Jadranskega morja, do osrčja slovenskih Alp. SEALPS CHALLENGE je prva večdnevna amaterska kolesarska etapna dirka v regiji.

S kolesarskim partnerjem boste izkusili dogodek, kjer boste izkusili izziv večdnevnega premagovanja kilometrov, organizatorji pa bodo poskrbeli za zapore cest, redarsko službo, servisno in reševalno vozilo na trasi ter spremljevalni program po vsaki etapi.

Tako izkušeni kolesarji kakor tudi začetniki boste doživeli pravi izziv in hkrati uživali v vožnji čez prelepo pokrajino Primorske, Krasa in dolino ene najlepših rek v Evropi, Soče. Od vas je odvisno ali boste med izzivom vaše telo in sposobnosti preizkusili do meje in dirkali kot pravi profesionalci, ali pa boste z nekoliko bolj umirjenim tempom predvsem uživali v slikoviti naravi štirih slovenskih pokrajin.

Trasa

Prvi dan se boste ogreli na ekipnem kronometru od Portoroža na Korte, nato vas bo v drugem dnevu pot vodila od slovenske obale do Ljubljane, tretji dan boste od Ljubljane kolesarili do Nove Gorice. Zadnji dan, vas bo čakal zahteven izziv, pot vas bo vodila po prelepi dolini reke Soče in preko prelaza Vršič. Cilj štiridnevnega izziva bo v osrčju slovenskih Alp, Kranjski Gori.

Etape: http://sealps.com/etape

Nalepka na spremljevalnem vozilu za 4. dnevno kolesarsko dirko. Priprave v polnem teku.
Od 12. do 15. septembra. 2017.

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.