Aktualno

Sklepanje avtomobilskih zavarovanj na daljavo

Obveščamo vas, da smo začeli s sklepanjem avtomobilskih zavarovanj na daljavo za zavarovalnice Triglav, Sava in Generali.

Vse, kar morate storiti, je, da nam na e-naslov tehnicni@lpp.si pošljete sken ali kopijo zadnje zavarovalne police in kontaktno številko, na katero želite, da vas pokličemo.

Vsem, ki boste sklenili zavarovanje na daljavo, bomo omogočili tudi prednostno obravnavo za dokončanje postopka registracije vozila oz. podaljšanja veljavnosti prometnega dovoljenja, ko bodo Tehnični pregledi LPP spet obratovali.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.