O družbi

Spoštovani ljubitelji kolesarjenja

v nedeljo,  15. maja 2016, se bomo ob 15. uri zbrali pred LPP,  na Celovški cesti  160, 1000 Ljubljana in se s kolesi po kolesarski poti odpeljali proti Tomačevem.  Na prijetni lokaciji bomo predstavili naše društvo, nato pa nadaljevali s pogostitvijo (domač bograč, pripravljen po receptu naših dedkov) in prijetnim druženjem. Skupaj bomo iskali nove ideje za nadaljnje delo Kolesarskega društva LPP.  

Na srečanju se boste lahko včlanili v društvo, si ogledali kolesarsko kolekcijo društva, dobili uporabne nasvete v zvezi s športno prehrano ali treningi, ali pa pridobili informacije v zvezi s kolesarsko opremo. Lahko pa se boste le prijetno družili z nami. Na mestu dogodka bomo prikazali tudi, kako pravilno uporabiti defibrilator, saj lahko z njim ob pravilni uporabi rešimo življenje.

Pred odhodom iz podjetja LPP bomo naredili skupinsko fotografijo, zato pridite v čim večjem številu.

Vsa vprašanja naslovite na el. naslov: kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com.

Vabljeni vsi kolesarski in športni navdušenci, pripeljite svoje družine in svoje otroke, vnuke in ostale družinske člane ali prijatelje!

 

Kolesarsko društvo LPP, Celovška cesta 160, 1000 Ljubljana

Milan Černigoj, predsednik

mobi: 041/382-809

el. naslov: kolesarsko.drustvo.lpp@gmail.com

ISO 14001:2015 potrjuje vzpostavite in vzdrževanje sistema vodenja s področja ravnanja z okoljem OHSAS 18001 je britanski standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanje varnosti. Njegov namen je, da bi vse organizacije, ki jih uvedejo uveljavljale varnost in zdravje pri delu. Splošno je OHSAS 18001 najbolj priznani svetovni standard za varnost in zdravje pri delu in sistem za upravljanja varnosti. ISO 9001:2015 potrjuje vzpostavitev in vzdrževanje sistema vodenja kakovosti

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Ljubljanski potniški promet d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.